おなまえ
Eメール
タイトル
コメント
参照先
アイコン [アイコン参照]
暗証キー (英数字で8文字以内)
画像認証 (右画像の数字を入力) 画像認証
文字色
Re: 888starz opinie 投稿者:888starz_nbE 投稿日:2026/08/17(Mon) 23:55 home No.45325

giravanz11h.gif Gram tu od jakichs czterech miesiecy, przewaznie jak mam wolne pol godziny, wiec w miare moge napisac od siebie. Wszedlem tam po jakims watku na forum, bo chcialem znalezc czegos z Aviatorem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Automatow jest naprawde sporo — podobno ponad 4 tysiecy pozycji, no ale realnie i tak siedze na swoich ulubionych. Pragmatic Play ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Book of Dead od Play'n GO, kilka tytulow NetEnt, Yggdrasil, do tego megaways dla chetnych. Live to w wiekszosci Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time i ruletki dziala bez zacinki na komorce tez.

Powitalny pakiet nie jest zly: 100% do jakichs 1500 zl + 150 free spinow, czasem lata tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze obrot — 40x to nie jest spacerek, za pierwszym razem nie wyrobilem. Biezace oferty sprawdzam na <a href=https://888starz-opinie.com>888starz promo code 2025</a> bo sie zmieniaja co miesiac.

Zakladanie konta trwa dwie minuty, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Place Skrillem — wyplata na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem.

Co mnie wkurzylo: KYC. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem ze dwa dni. Support odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — wiec podatek i sprawy formalne to juz wasza dzialka. Apka na iOS chodzi szybciej niz przegladarka, tyle ze nie ma jej w sklepie. Tak w skrocie — zostaje, ale bez euforii.

- YY-BOARD -